Livmoderhalscancer väljer du själv

Massor av pengar att tjäna på ”sjukdomar”

Läkemedelstillverkning är en av de största industrierna i hela världen.

Läkemedel är också en av de största mördarna i världen. Det skiter de som vill tjäna pengar i. De vill att det ska finnas och uppfinnas så många sjukdomar det bara går så att de kan sälja mer och mer och mer så att de kan ha snordyra båtar och ett lyxhus i varje land.

Man lobbar (försäljningssnackar – kanske mutar…) för att till exempel höga beslutande organ som EU eller Världshälosorganisationen:

1) Ska göra så att ”Stora boken över sjukdomar som måste behandlas med läkemedel” anpassas för de mediciner man tillverkar. Man påverkar alltså skapandet av diagnoser över sjukdomar utifrån den forskning man får fram. (Läs boken ”Pillret”!)

2) För att länder ska köpa stora mängder mediciner i händelse av olika epedemier. (Med kort hållbarhetstid så man måste köpa nya ransoner med jämna mellanrum)

Svininfluensan var en sådan där jättefiffig sjukdom att skrämmas med innan den ens hade kommit hit. Varenda liten svenne trippade ut till vårdcentralen, drog upp tröjärmen och tillät att man sprutade in något helt okänt in i sitt blodomlopp. Nu visar det sig att flera har blivit ”sömnsjuka” för resten av livet, och många är barn.

”I en ny studie från Läkemedelsverket konstateras att det finns ett tydligt samband mellan vaccinet pandemrix mot svininfluensan och risken för att drabbas av narkolepsi. Risken för dem som vaccinerat sig var nästan sju gånger högre än för de ovaccinerade. ”(SR110630)

Varför vaccinera sig mot något som är så sällsynt?
Nästa trolleritrick med våra liv är livmoderhalscancer. Den får man när man har  många manliga sexpartners och risken ökas vid rökning. Judiska kvinnor som ligger med män som är omskurna, alltså de har ingen förhud där viruset kan frodas, och nunnor som inte ligger alls, får aldrig livmoderhalscancer.  Att få livmoderscancer är alltså något du helt avgör själv om du ska ha eller inte, genom ditt sätt att leva.

Skulle du råka få cancern så är det bara 150 stycken i landet som dör av den. 10 000 människor dör av rökning varje år till exempel. Lite skillnad va? Så varför skall en massa småtjejer på 12 år vaccineras mot något som man kan påverka helt själv?
För att här finns miljarder att tjäna och inte bara för läkemedelsbolagen. Landstingen får extra pengar, det blir fler jobb för vårdpersonalen osv.

Vi får en MARKNAD av köpare och säljare där unga flickor är varan. 

Saxat från Karolinska Institutet, ett av de finaste forskningsställena i världen- de utser Nobelpristagarna i medicin. På den här sidan beskriver de varför de ska ha pengar till en informationskampanj för att halva befolkningen ska vaccineras med alla risker och kostnader det innebär, för att endast 150  personer som själva kan avgöra sitt öde, ska överleva:

”I Sverige drabbas ca 500 kvinnor och 150 dör varje år. HPV är ett vanligt virus som de flesta har haft någon gång i livet. […]

Eftersom sannolikheten för en hpv-infektion är direkt proportionell mot antalet sexualpartners under en livstid ser man väldigt sällan infektion hos barn eller personer utan sexuell erfarenhet. Efter sexualdebuten ökar förekomsten av hpv i livmoderhalsen snabbt med åldern och når en topp mellan åldrarna 20-25 innan den avtar igen. Även om en hpv-infektion är vanlig läker den ofta ut av sig själv.  […]

I i-länderna har den gynekologiska cellprovskontrollen drastiskt minskat antalet fall av livmoderhalscancer. I Sverige sjönk antalet dödfall med 60 % mellan 1986-1995. Tyvärr har man nu sett att antalet fall med livmoderhalscancer har ökat igen de senaste åren. Detta beror antagligen på ändrade sexualvanor och utebliven regelbunden cellprovstagning i större utsträckning än tidigare.  […]

För att nå bästa effekt rekommenderas vaccinet till flickor mellan
12-15 år
 som inte har haft sin sexuella debut.  […]

Målet med vår studie är den ska vara ett underlag för kommande informationskampanjer dels från företagen som producerar vaccinet men även statliga kampanjer. Detta är mycket viktigt om vaccinet ska inkluderas i det nationella vaccinationsprogrammet.  […] ”
(De vill alltså ha skattepengar så att de kan gå läkemedelbolagens ärenden!)

Tänk själv!
Man fattar att det finns big money att tjäna på det här eftersom att det ena läkemedelsbolag som förlorade upphandlingen (skickade in papper till Sverige där de berättade vad de kunde sälja och till vilket pris) inför den nationella vaccinationskampanjen, har överklagat för att man valde konkurrentföretaget.

Nu stollar våra landsting runt och ska försöka köpa in vaccinet på egen hand, antagligen därför att folk inte fattar detta bedrägeri utan klagar på sina obildade politiker för att de tror att flickor kommer att dö på löpande band.

Jag är absolut inte emot alla vacciner! Det finns många som är nödvändiga, väl beprövade och som man naturligtvis ska ta! Men man måste TÄNKA SJÄLV på vad man tillåter in i sin kropp. Man måste väga risker för och emot. Och i det här fallet kan man faktiskt själv påverka om man man blir smittad eller inte. Precis som med HIV till exempel. Viruset hoppar inte på oss via nysningar utan man måste aktivt skaffa sig det.

 Återigen – Vem vill oss vad?

Categories: Kön, Kropp & Själ, Sex och kärlek | 3 kommentarer

Inläggsnavigering

3 thoughts on “Livmoderhalscancer väljer du själv

  1. Pingback: Den stora vaccinbluffen | Emma flyttar hemifrån

  2. Pingback: Testa dig förstås! | Emma flyttar hemifrån

  3. Pingback: Det sjuka vaccinet | Emma flyttar hemifrån

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: